2008. január 14., hétfő

Mitől lesz valami jellemző Finnországra?



Ezzel a kérdéssel találtam magam minduntalan szembe. Mutatok két ajándéktárgyat, egyik egy törölközőrészlet, másik egy póló. Ezekről bezzeg egyből megmondaná bárki, hogy milyen országot képvisel. Ezzel szemben az én kreálmányaim...Holnap annak is eljön az ideje.

6 megjegyzés:

agibo írta...

Ugyanez a kérdés motoszkált bennem is minduntalan. Kerülni akartam a nyilvánvalóan jellemző, túl sablonos dolgokat, mint pl. a Mikulás, a rénszarvas. Mert ugyebár az úgy túl egyszerű lenne.
Így aztán valószínű, hogy csak az fogja tudni mi volt az ihletadó ország, akinek megmondom.

36évi írta...

SZerintem ez így van rendjén. Mért is kellene tök gyértelműnek lennie? Az enyémről is valszeg a címe fog a legtöbbet elmondani. :)
De én nem bánom...
Ja, amúgy finisben vagyok, a terregés elmúlt, úgyahogy megtűztem, már "csak" be kéne valahogy fejezni. Ne várjátok hajnali ötre. :)))

36évi írta...

Aha, a terregésnek is vége( bár talán az el sem kezdődött), nem beszélve a rettegésről. :)))

Polyák Ildikó írta...

Igen, Ági, azt hiszem, mindig az a legnagyobb gond az ilyen "kihívásokban", hogy kikerüld a nagyon közhelyes cuccokat. Nekem sem sikerült:( Vagy mondjam azt, hogy nem is akartam?

Elizanikó írta...

Én úgy gondolom, hogy 1-1 kép ( pl. az enyém sem ) nem fog egyértelműen Finnországot sugározni a nézője felé, de ha a 14-15 képet egymás mellé tesszük, akkor elképzelhető, hogy kilogikázható lesz az ihletadó ország. Nem ??

36évi írta...

Igazad lehet, vagyis inkább remélem, hogy igazad lesz. :DDD