2008. április 16., szerda

Hódolat és újabb forduló

Mondhatom, nem találok szavakat , hogy ÉN mennyire örülök, hogy belevágtunk ebbe. Igazán nem vagyok egy érzelgős, bőgős fajta, de tegnap este elég közel álltam hozzá. Annyira fantasztikusak vagytok! Egyszerűen lenyűgöztök!
A helyzet az, hogy péntek reggelre fontos határidős munkám van, így egyszerűen nincs időm mindenkiéhez kommentárt fűzni, de akkor aztán nem lesz menekvés tőlem.
Szóval, időm nincs, de azért utazzunk tovább. Gondolom, már rájöttetek, hogy kontinensenként haladunk (nagyjából), tehát akkor most ússzuk át az óceánt, kicsit hagyjuk magunkat délfelé sodorni, és kössünk ki hat hétre Afrikában, mondjuk ..... Casablancában. Marokkó sok szempontból az egyik célállomás-álmom (ha nem tanítanék szeptembertől június végéig, már el is mentem volna), elsősorban a csodás iszlám építészet és művészetek okán.
Csodálkozzunk még egy darabig egymás alkotásain, majd lássunk neki egy újabb fordulónak, hogy június 1-ére kész legyen 15 darab
MAROKKÓ.

11 megjegyzés:

36évi írta...

Hurrá, hurrá, tudtam! Éreztem! És titkon reméltem, hogy az iszlám területről Marokkót kapjuk. Na, az a quiltem már rég fejben van. :)))
Szuper!!!!

Névtelen írta...

Én is kész vagyok a tervvel. El kell kezdjem, ha nem akarok úgy járni, mint Kubával.

Névtelen írta...

Már meg is festettem a hozzávalókat. Csak most azon filózok, hogy mi rosszabb. ihlet nélkül az utolsó percben kapkodni, vagy megcsinálni előre, és szenvedni, hogy nem mutathatom meg senkinek.

36évi írta...

Ó, igen, én is ezen gondolkodtam, meg ott van még az is, hogy hátha találok valami jobbat. :)

Zsuzsuci írta...

Hú, ez szerintem is nagyon jó téma!Nem lehetne rögtön kettőt csinálni?:)

agibo írta...

Zsuzsuci csinálj kettőt! De mutasd is meg őket!
Évi én is ugyanígy vagyok. Legalábbis ez a magyarázatom az utolsó pillanatos varrásra. :)

Névtelen írta...

Lányok a gugliban ezer kép van Marokkóról, de én egyiken se látok mecsetet. Lehetséges ez, vagy csak nem vagyok elég alapos. Vagy azok a négyszögletes magasok azok lennének?

Polyák Ildikó írta...

Marokkóban van a világon a legnagyobb mecset, néhány éve épült, de emlékeim szerint az sem kerek. Keress rá Rabat + mosque szavakra.

kri írta...

Sziasztok!
engedjétek meg egy kicsiny szösszenetet.volt szerencsém évekkel ezelőtt ott járni. azok a szinek amelyekkel ott találkoztam lenyügözöek, a föld hihetetlen, néhol lilás narancsos,a fények magávalragadóak, az emberek oly kedvesek amit nem is gondoltam volna. lelkesen figyelem a munkáitokat, minden tiszteletem a kreativitással megáldottaké!
tóthkriszta (kkri)

dióhéj írta...

Imádom ezt az egészet, pedig sose érek rá rendesen, remélem sose fogynak el az országok :-)

gubike írta...

http://www.robertbremec.com/morocco/diasShow.asp?zapSt=15&ver=slo

hátha az ezer kép közül pont ezek hiányoznak. Nagyon szép ország lehet.