2012. december 5., szerda

Kultúraquiltes töltött káposzta

Szinte napra pontosan öt évvel ezelőtt írtam az első bejegyzést ezen az oldalon. Nem nosztalgiából, de mégis sokat gondolok arra, mi mindent kaptam ettől a projekttől. Sőt, az utóbbi időben - készülve a mostani bejelentésre - vissza is nézegettem egy kicsit, és nagyon jó volt látni ezeket a mini-varázslatokat. A céhes honlapon többen is kijelentették, hogy a Kultúraquiltek a kedvenc munkáik közé tartoznak. Ezért aztán úgy döntöttem, próbáljuk meg felmelegíteni ezt a játékot - a korábbihoz képest kicsit más szabályokkal.

Én mondom az országot és a határidőt, a méret marad A/4-es, viszont nem kell előre kötelezettséget vállalni. Magyarul bárki, aki erre jár, olvas rólunk, és kedve/ötlete/ideje van valamit varrni a határidőig, akkor rajta, tessék! Csak írjatok nekem egy-két nappal a határidő előtt, hogy meg tudjam adni a beírás jogát. Mert hogy beírni, sőt az alkotást dokumentálni, továbbra is kötelező.

Még egy feltétel van: aki varr valamit, az majd köteles - adott esetben - nekem elküldeni a munkát egy esetleges közös kiállításra.

Az ország: PERU
A határidő: 2013. január 20.



17 megjegyzés:

dióhéj írta...

hű, ez tök jó, mert így nincs nem lettem kész és nem volt időm, nincs kifogás, aki elkésik kimarad :)

éljen, mondom most nagy lelkesen, aztán az is lehet, hogy megint nem lesz időm varrni, de követni, okosodni országok kultúrájából mindenképpen!

36évi írta...

Hú, ezt nagyon vártam, reménykedtem, nagyon hiányzik. Vannak kötelező varrnivalóim, amik nem elégítenek ki. Ez viszont maximálisan. :)
Köszi, Ildi!

AgateChristina írta...

na jól visszaolvasgattam magunkat és olyan jó volt...Márta néni helyén a felkiáltójel mindig szíven üt...szerencsére túltette magát és csinált új felhasználónevet, csak szomorú, hogy elvesztek a dolgai :(

AgateChristina írta...

bocsánat, dióhéj voltam, csak a másik etsys felhasználónevemmel írtam :)

dixike12 írta...


Na végre! valami! Imádtam ezt a projektet, és azóta sem varrtam semmi ezeknél értelmesebbet, és naná hogy benne vagyok. A feltételek ugyanazok gondolom, és a határidőre ide kell feltenni.

agibo írta...

Éppen mostanában gondoltam magunkra.
Peru? Izgalmas téma... Azt hiszem jövök ismét.

Márta néni azéris írta...

Naná, hogy jövök én is.

Nóra írta...

Nagy örömmel csatlakozom!

szizsu írta...

Ez olyan mintha a Mikulás hozta volna meglepetésként. Köszi Ildi a meghívást, és nagy örömmel állok be a sorba.

Eleva írta...

A Kultúraquiltekbe nem varrtam, de most tervezem a csatlakozást.

Trudi írta...

Ez nagyon jól hangzik! Na és Peru, már meg is van a témám! Izgatottan csatlakozom. Köszi Ildi, hogy "felmelegítetted a káposztát".

Marika írta...

Mindig nagy érdeklődéssel és csodálattal nézegetem az elkészült munkákat.Erre jártam, biztatást is kaptam a játékhoz "Énis" csatlakozom

Polyák Ildikó írta...

Üdvözlet minden régi és új tagnak!

Mártamásé írta...

Mostanában kicsit nettelenkedtem, de ne gondolja senki, hogy nem jövök. :-)
Sőt, a Zuram is pályázik, szabályt szegve közzé is teszem a munkáját : húz egy vonalat és aláír egy U betűt.(Matwork)

Adél írta...

Csak most szólt a Zsuzsa a lehetőségről így már nem tudok csatlakozni, de nagyon várom, hogy lathassam az elkészült munkákat!

Adél írta...

Csak most szólt a Zsuzsa a lehetőségről így már nem tudok csatlakozni, de nagyon várom, hogy lathassam az elkészült munkákat!

Polyák Ildikó írta...

Adél, én is sajnálom, de akkor várunk Csehországgal!