2009. január 11., vasárnap

Ildi tervei

Annyira jó lenne, ha kicsit visszatérnénk a korábbi gyakorlathoz, és elmesélnénk, mit szeretnénk csinálni. Kezdem...
Egyelőre három dolog között vaccilállok. Először is a tangó. Bár - sajnos - abszolút nem tudok táncolni, így tangózni sem tudok, de szeretem nézni. És ez a fájdalmas-szomorú-szenvedélyes tánc kiváltképpen lenyűzöz. Évekkel ezelőtt JB barátnőm barátnője volt KN, aki amolyan hivatásos tangótáncos Pesten. JB, aki akkortájt éppen BP-vel járt, annyira beleszeretett a tangóba, hogy be is iratkoztak egy tanfolyamra. Egy szilveszterkor JB-nél egy csomó tangótáncos volt - öröm volt nézni őket.
Második a marha. Valahonnan tudom, hogy Argentína a világ második (?) legnagyobb marhahús-termelője. Tavaly Írországban "modellt" állt nekem egy szarvasmarha - olyan helyes. De ehhez Benkő Zsuzsának kéne lennem.
Harmadik a patagóniai gleccser nemzeti park, a Los Glacieras. Itt egy fotóalbum. Mesés, nem?

5 megjegyzés:

Trudi írta...

Nekem első gondolatom volt Patagónia, na meg a tangó. Csodás képeket lehet találni, kiváncsi vagyok, mennyi "tájkép" fog születni.

36évi írta...

Nálam a tangó a befutó (már pedzem a technikát), de az indiánok is nagyon mutatják magukat. A blogképem is most egy ilyen jellegű "műalkotás". :9

Névtelen írta...

tudtatok róla, hogy nálunk is lehetett argentín marhahúst kapni 14 ezer ft-os áron?

Vicc az argentín tangóról: ha látod a feleseéged az ágyban egy idegen férfival, rá se ránts. De ha tangót táncolnak, lődd le őket.

Elizanikó írta...

Ajjaj, mindenki tangózni fog? Nekem is az jár az eszembe napok óta. Na de azért még nézelődök egy kicsit.

dixike12 írta...

A patagóniai gleccserek is egy olyan téma amit ha többen is csinálnánk nagyon érdekes lenne, mert már nézegettem képeket, és két táj nem egyforma, lehet válogatni, biztos nem fogunk egyformát késziteni.