2009. július 26., vasárnap

Bryce kanyon

A Bryce kanyont választottam, mert tényleg életem legnagyob, legszebb élménye volt. Ez a kanyon egyike a gyönyörű USA-beli Nemzeti Parkoknak. Lányom él ott a közelében, és mikor nála voltam elvittek , több parkban is jártam, élményben mindegyik csoda volt, de a legszebb ez a kanyonbeli látogatás volt. A szinek lenyügözőek,minden sárga és narancs, rozsda és ennek változatai, és mellettük csak a növények zöldjei viritanak. A szinek a vörös homokkő lerakódásaiból adódnak, évezredek során alakultak a különböző sziklaformák. Nem tudom mennyit sikerült ebből visszaadni, a következőkben felteszek néhány saját felvételt is.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mit mondjak, remélem, hogy egy következő életemben sas leszek valamelyik kanyon felett. Érdekes, hogy mindnyájan olyat csinálunk, ahol porszem az ember.

dióhéj írta...

Szépséges. Nem ismerem ezt a technikát, de az eredmény nagyon jó lett. A fotók pedig lenyűgözőek, egy álom lehetett ott járni.

Trudi írta...

Ez tényleg olyan élmény lehetett, amit sosem felejtesz el, a képed nagyon tetszik, remekül visszaadja a kanyonok szépségét.

Zsuzsuci írta...

Nagyon jó technikát választottál a kanyon megjelenítésére!
Tetszik a képed!

36évi írta...

Hát le a kalappal már megint. Nagyon precíz, nagyon ötletgazdag. Irigykedek. :)
(meg azért is, mert ilyen szépet láttál...)

Polyák Ildikó írta...

Most értem haza a nyaralásból, és bár láttam a képeiteket a távolból, nem akartam ékezet nélküli megjegyzéseket írni.
Szóval, Dixike, valóban nagyon szép lett! A Te feladatot is nehéz volt, de a színekkel nagyon jól visszahoztad a hangulatot.

Zelnice írta...

Hú, hát te aztán nem a könnyű végén fogtad meg a feladatot! Gyönyörű!
Majd megyek a blogod felé is, hátha ott találok részletfotót.