2009. július 28., kedd

Dituka Irországa


Dituka az egész heti táborozás miatt nem tudja feltenni a képét engem kért meg , majd ha visszajön jön a szöveg is.

5 megjegyzés:

dióhéj írta...

Kicsit utána kell járnom ennek, hogy miért is jellemző ez annyira írországra, tudatlan vagyok az ottani kockás háztetőket illetően :)

Trudi írta...

Biztos ez is jellemző, én mindig az ír tájra és a csodás kastélyokra tudok csak gondolni. A technikát már ismerem, frissen a táborban tanultam. Tetszik.

Névtelen írta...

A cikk-cakk ollótól egészen remeg a levegő, mintha nagy meleg lenne. Írországról mindig a smaragd fű, a ló, és a kikötésre alkalmatlan meredek tengerpartok jutnak eszembe. Ezért is jó mást látni, hogy ne csak sztereotípiákban gondolkozzunk.

Polyák Ildikó írta...

Mostanában sok variációt láttam erre a technikára. Persze nekem is tetszik az ötlet is meg a kivitelezés is (bár ez szerintem nem Írország, ott ugyanis színesek a házak, nem fehérek:)

Zelnice írta...

Sosem jártam ott, de nekem passzol abszolút, először is hangsúlyos helyen egy dupla templomtorony,másodszor egyből egy ismeretterjesztő film ugrott be, amiben egy városról volt szó, ahol az idő előrhaladtával újabb és újabb emeleteket húztak a kőből épült házakra mert a városfalon belül kellett maradni,viszont a lakosság egyre csak nőtt, mígnem már alig látszott az ég.Az első toronyházak. Vagy ez Skóciában volna? Tud valaki segíteni?