2013. január 23., szerda

Új forduló

Hát, kedveseim, újra itt. Ilyenkor régen mindig írtam valamiféle összefoglalót, most inkább arra gondoltam, hogy megosztom veletek az örömömet, hogy úgy látszik, működik ez a fajta improvizatív csapatépítés. Ha jól számoltam, 16-an lettünk, és sok új "arcot" is üdvözölhetünk itt. Remélem, nem vette el az ő kedvüket, ha esetleg az ő Perujuk nem tetszett annyi mindenkinek, mint valaki másé. Az oldalhasábban az írtam eredetileg, hogy az is a célunk, hogy tanuljunk egymástól - és én ezt még ma is halálkomolyan gondolom.
Miután Perut letudtuk (jó értelemben), jöhet valami új. Több kutyasétáltatás után (tudjátok, nálam az ötletelés ideje) arra gondoltam, hogy eddig hanyagoltuk a régiónkat, tehát mi lenne, ha megpróbálkoznánk

CSEHORSZÁGGAL?

Van ott sok minden: Prága, Karlsbad, sör, Svejk, Forman, Becherovka,  .... amiről vannak közvetlen megvarrható élményeink.

A határidő: 2013. március 20.

8 megjegyzés:

36évi írta...

Király! :)

dixike12 írta...


Nagyon jó ott is van választék bőven.

Trudi írta...

Hú, ez a bőség zavara lesz!

Bob írta...

Na, itt legalabb tuti nem szurom el a borszint :)

ezkriszti írta...

Tetszik az ötlet.

Márta néni azéris írta...

A hatás mindig ugyanaz:
1. Úristen mit lehet erről varrni
2.Hú de jó ötletem van
3.Tejóisten melyik ötletemet valósítsam meg?!
4. Na most várhatok két hónapig vele, de jó lenne ha nem kéne addig várni.

36évi írta...

Pont így, ahogy mondod. :)
Már első pillanatban tudtam, hogy mit csinálok, aztán, hogy kicsit lehiggadtam, tolultak előre az emlékeke, képek, és máris elbizonytalanított. először érzem határozottan, hogy nem egyet kell csinálnom. :)

dióhéj írta...

Hrabal :)