2008. október 15., szerda

Tényleg határtalanul: most éppen Karcagon

Már biztos láttátok Cicvarek beírását az Indexen, tegnap megnyílt a Kargaci Foltháló kiállítás ( http://cicvarek007.blogspot.com/2008/10/killts.html ), ahová meghívta a Kultúraquilteket is.

A helyi körülményekhez képest nagyon sokan voltak a megnyitón, a topikot Mamis, Cic és én képviseltem, és annyi, de annyi gratulációt, elismerést kebeleztem be, hogy két kézzel tudnám szórni felétek!

Így hát ezúton is továbbítom mindannyiótoknak a gratulációkat, elismeréseket, mivel jórészt civilek voltak, még inkább jól eső az elismerés. A foltosok meg a technikai megvalósítás előtt lengették kalapjukat, több munkánál kiselőadást tartottam a technika mibenlétéről. (tudjátok, ott terjesztem az igét, ahol csak lehet :D)

Amúgy tegnap délben (1/4 1-kor!) megkaptam a rongyokat, tényleg rongyformátumban, mert én felvittem egy csőre feltekerve, rudakkal, na ezek az aszeszoárok hiányoztak... Mindegy, nem volt egyszerű hozzájutni (délelőtt mintegy két órán keresztül ültem egy kővé zsugorodott gyomorral a hasamban, mert akkor úgy volt, nem kapom meg a cuccot), örülök, hogy egyáltalán sikerült. (Itt is köszönöm: K.E.)
Mindehhez képest fél négykor már a karcagi művház falán lógtak (nem , tényleg nem mentem túl sokat 150-nel az autópályán...). :)))

Azt hiszem, mindannyiónk nevében megköszönhetem Áginak, hogy kiállította a munkákat.
Majd teszek fel képeket, és meglátjátok, teljes becsben, főhelyen, PW-anyaggal bélelt, üveg alá tett ismertető képekkel együtt láthatja a nagyrabecsült kunsági közönség a munkáinkat. :)

Aki arra jár, szívből ajánlom, mert a Kultúraquilteken kívűl nagyszerű munkákat láthat élőben.

2 megjegyzés:

Mártamásé írta...

Évi!
Köszönet a rengeteg időért, amit ránk áldozol.
Más, jól értem, hogy a léceket nem kaptuk vissza, mert akkor én is áldozni szándékozom a szabadidőmből a visszaszerzésre.

36évi írta...

Jól érted. :(
ha gondolod, megadom a telefonszámot. Én magam nem zsezsegnék tovább ezügyben...