2009. június 2., kedd

Égés

.....minkét értelemben.
Bocs, hogy csak most jelentkezem, de nem voltam gépközelben.
Sokáig hezitáltam, hogy melyik kép tetszik jobban, készült három rajz is, de nem tetszett igazán. Nem akartam túlságosan bonyolult mintát, hogy legyen helye a tűznek.
Először azt gondoltam, hogy feltaláltam a spanyolviaszt ( már nem gondolom) valamint, hogy milyen jó megjelenítése lesz a lángoknak a hőlégezett technika.
Utóbbi megvalósításában meglehetősen gátolt a bátortalanságom, nem mertem kellő merészséggel használni a hőlégfúvót.
Ettől azután úgy elhagyott az alkotókedv , hogy a füsttel kapcsolatos terveim...füstbe mentek. Most inkább úgy gondolom, hogy a másik verziót kellet volna megvalósítanom. Az a tető alulról lett volna, úgy, hogy a bordákat hőlégezett textilgyöngyökből készítem. Lehet, hogy terápiásan még megcsinálom. :-))


6 megjegyzés:

Elizanikó írta...

Olyan jól megtűzted !

Talán, ha a háttér sötét lenne...
Nem lehetne valahogy besötétíteni?

Névtelen írta...

Maga az épület megtűzve tökéletes. De ha égés előtt van, miért piros. Ha égés közben van miért nem ég, ha égés után van miért ilyen ép. Az a terápiás gyöngyös megoldás nagyon érdekelne. Mindegy mikor készül el.

Mártamásé írta...

A háttér sötétebb a valóságban, a vaku elvitte a színt. A szürke alapot a hamura gondolva választottam a piros a tűz lenne, ha nem féltem volna a tűztől :-)), és bátrabban égetem.

Zsuzsuci írta...

Talán kövess, és koszolj rajta Te is egy kicsit:)

Polyák Ildikó írta...

Egyáltalán ne égjél, Márti! nekem kimondottan tetszik - lehet rajta még kicsit "rohasztani", de alapvetően nagyon rendben van.

36évi írta...

Ez is nagyon kifejező, hasonló érzésekkel, mint Zsué. a másik testvérkéje Ildié, a vörös-szürke párossal.