2013. január 20., vasárnap

Peru - Láma

Korábban még én sem voltam tagja a csapatnak, remélem meg tudom hálálni a bizalmat. Nekem Peruról a Machu Picchu és a lámák jutnak eszembe. Az előzőt nem is mertem bevállalni, így az utóbbi mellett döntöttem. A lámák a tv nézési szokásunkból ered, elég gyakran az "állatos" csatornák vannak előtérben. Így a lehetőség adott volt. A neten keresgéltem a perui képek között,  és szerettem volna érzékeltetni a hegyeket, és a lámát, mely a szőréről igen híres. Igyekeztem a sűrű tűzéssel érzékeltetni sűrűségét és vastagságát, illetve sokszínűségét. Jellemzi még a hegyes fül, és a csökönyösség, főleg teherhordásra használják őket, és Peru déli részén jellemzőek. 



10 megjegyzés:

36évi írta...

Enikém, cuki a láma, szuperek az anyagok. Magad festetted?

Márta néni azéris írta...

Üdv a csapatban! A feje nagyon jó, a lábak kicsit rövidek.

kereni írta...

Igen Évikém az anyagok többnyire saját festésűek, a lámával nagyon szenvedtem a feje többszöri munka, igen a lába tényleg rövid. volt olyan pillanat hogy fel sem akartam tenni, mert hogy színvonalom aluli. hát mégis megpróbáltam. amit ígértem betartom, legyen akármilyen is.

Polyák Ildikó írta...

Nekem egy bajom van (a lába hossza nem érdekes, láma-szerű). Egy lámánál jobb lett volna 2-3 láma. Ha tettél volna legalább még egyet e mögé, mondjuk félig takarásban, akkor javított volna a térhatáson.

dixike12 írta...

Kedves nekem , mert láma van, talán tényleg lehetett volna kettő vagy három, de ahogy én a filmeken láttam, nemigen legelnek csoportosan, szerintem formára tökéletes a kis aranyos.

Nóra írta...

Ez most éppen egy magányos láma,a többiek még a távolban legelnek:-)és nem baj, hogy kicsit dundi. Aranyos, hangulatos kép!

Marika írta...

Olyan kis aranyos a lámád ,de tényleg ezek a lámák mindig egyedül vannak.

Eleva írta...

A válaszodból olvasom, hogy tétováztál a munkád feltételével. Minden kezdetnél jól jön a biztatás, ezért írom, hogy ez egy sokszínű csapat, sokféle elképzeléssel és megvalósítással.(A Kultúraquilteket én is most kezdtem)

szizsu írta...

A lényeg, hogy itt vagy köztünk és a munkád teljesen alkalmas a közzétételre. Nem könnyű ám A4-ben varrni.

kereni írta...

Köszönök mindent, minden véleményt figyelembe vettem, tanultam sok mindent. Köszönet.