2008. október 29., szerda

már csak 48 óra:)

hú csajok, hogy én mennyire várom a pénteket! nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a munkáitokra, én mindenen keresztül mentem az elmúlt héten, hosszas bocs-csajok-kiszállok levelektől kezdve, a teljes beleszeretésig minden volt:) alakul valami, pont olyan mint a viszonyom az országhoz, imádom és gyűlölöm, de pont ezért annyira izgalmas, nagyon várom!

9 megjegyzés:

Polyák Ildikó írta...

Én ugyan nem akartam kiszállni:), de baromira kíváncsi vagyok. Talán sokkal jobban, mint korábban. Amúgy - nem mellesleg - Colette csinált "egyet". Már nálam van, remélem, Ti is szeretni fogjátok.

Elizanikó írta...

Én most pánikolok, mert nem működik a nyomtatóm. Amit kitaláltam, ahhoz meg pont elengedhetetlen lenne. Jajj, nekem , szegény fejemnek ! Ki kell találnom mást?

Polyák Ildikó írta...

A szomszédok? Holnap a munkahelyeden?

agibo írta...

Én meg elkezdtem időben és iszonyú lassan haladok. De már alakul, mint pupos gyerek a prés alatt.

Ledeczki Anna írta...

A én fejemben még csak az ötletek cikáznak, és bocsánat, de csak a jövő hét közepén tudom mutatni.

b_ildikó írta...

Tartok tőle, én is csúszni fogok. :-(((
A gondolati cikázás megvan, a gyűlölöm - szeretem is, de időm még mindig nincs....

Elizanikó írta...

Alakulok, alakulok. Szomszédhoz, és munkahelyre nem merem vinni, mert textilre akartam nyomtatni. Ettől már tönkrevágtam egy nyomtatót. Azt hittem ez lett a második tönkrevágás. De megemberelte magát, és teljesítette 2 kívánságomat.

Trudi írta...

Sajnos olyan zűrös és zsúfolt hetem volt, hogy csak ma eszméltem rá, hogy holnap határidő és még nincs vége a "megpróbáltatásaimnak", vagyis én is csúszni fogok.

Zsuzsuci írta...

Én meg ma jöttem rá, hogy nem is holnap van a határidő:(. Az elképzelésem végre megvan, de csak most fogok hozzá, és ha kész is lesz ma, biztos, hogy megvárom a fényképezéshez a természetes fényt, tehát holnap teszem fel.