2009. március 18., szerda

Ildi - Kenya készülőben

Tudom, mindig én forszírozom, hogy meséljük el, merre haladunk. Most viszont én szegném meg ezt a szabályt, mert ha megmondom/megmutatom, teljesen lelövöm a meglepetést. Nem biztos, hogy "EZ" csak nekem jut eszembe, tehát végképp nem lenne jó, ha esetleg mást eltántorítanék az eredeti tervétől.
Már készül ... félig kész ... nehéz ... még sose csináltam ilyet...

6 megjegyzés:

Mártamásé írta...

Pont ilyen okból vagyok én is csendben, meg azért is, mert az ötletemhez hasonló képek felkerültek már.

Trudi írta...

Hú, de titokzatos lettél... ebből semmit sem tudok elképzelni.

Elizanikó írta...

Én is haladok. De lassan. Kézzel hímzek rá, és az nekem nem az erősségem. De tetszik, ezért szívesen böködök. A rozsdázást is élveztem.

Névtelen írta...

Na én most a negyediknél tartok. Mármint annyi van kész. A gondom, hogy amin van rozsdás festés, az nem nagyon Kenya, ami meg eléggé Kenya, azon nem dominál a rozsdás festés, mert eltakarja a rávarrt cugehőr. Lehetséges, hogy megesküszöm, hogy van rajta rozsdásfestés, és ti elhiszitek nekem? Vagy csináljam az ötödiket?

dixike12 írta...

Örülök, hogy rajtam kivül van még aki épp a negyediknél tart, mert én is, de nem csinálok ötödiket.Azért lett négy mert én is a rozsdással kinlódtam, nem illett oda ahová gondoltam, egy nem tetszett kidobtam a harmadikat megtartom, de nem az lesz a nyerő bár ha még alakitok rajta talán jó, a negyedik pedig tűzés, ill. befejezés alatt van.Ilyen ez a Kenya.Mártanéni én elhiszem a rozsdát bármi alatt van, de ha kedved van az ötödikhez.....

Elizanikó írta...

Ó lányok én is elkészültem a Kenya-quiltemmel.
Imádtam csinálni. Csak egyet varrtam, de van még amit jó lenne megvarrni.