2009. május 5., kedd

Koreai Ihletek

Egy darabig nem voltam netközelben, bár előtte próbáltam tájékozódni Dél Korea irányába. Egy kicsit neheziti a dolgot, hogy valamilyen háznak kell lennie, a képen. Egy baráti házaspárunk nemrég jött vissza Dél Koreából két hétig voltak, és rengeteget fotóztak, gondoltam tőlük kérek ihletet, de nem találtam a képek között igazán megvarrni valót. Sokat meséltek az országról, a népről, akiket nagyon megkedveltek, de amit Ők láttak akár művészeti vonalon, vagy más vonalon az sem nagyon inditott meg, igy maradt a könyvtár, meg a flick fotó. A könyvtárba sajna csak Észak Koreáról van anyag / nem tudni miért/ igy nincs annyi választék mint a korábbi országok esetében. Itt egy pár kép ami nekem tetszik a rajtuk lévő épületek kimondhatatlan nevüek ez itt fennt például a gyeongbokgung palota de nem tudom mi célt szolgál.


Ez a kép az olimpiai park, épület itt is van, érdekes is az árnyékokkal, nem tudom igazán tetszik-e.


Ez meg egy remetelak, a környezete szép lehet, de megvarrni??? Most itt tartok, nem tudom mit választok, de vicces lesz előre elkésziteni, és Rácalmáson megvarrni, majd meglátjuk.



3 megjegyzés:

Dituka írta...

Dixikeeee,nem adod nekem ezt az első képet,én semmilyet se találtam eddig.Vagy hol tudok keresgélni?

dixike12 írta...

Akármelyiket odaadom , nem az enyém, találtam, bár én is erre gondoltam, nem számit,tudok még választani. Különben nem tudom ez a Dél-Korea valahogy nem kivánatos ország itt MO-n de sehol semmi irodalom nem lelhető fel, minden csak Észak Koreáról szól, és fogalmam sincs miért.Már bejártam a könyvesboltokat is egy árva utikalauzért, de NINCS. A Koreában járt barátainknak sincs még prospektusuk sem érthetetlen, de biztos van valami oka.

Névtelen írta...

van a gugliban jó sok, csak rá kell a képekre kattogni. ott épül a világ legmagasabb lakóépülete pl. Én találtam egyet, ami leégett, de nem találtam meg, hogy mi volt az eredeti funkciója. Úgy gondolom, hogy megcsinálom az épületet hevenyészve, és majd rácalmáson pancsinggal égetem. Persze még a vasutassztrájk beleszólhat.