2009. május 18., hétfő

Témaválasztás????

Drágáim!

Először is köszönöm Ildinek a kellemes napot, a távolmaradóknak nem kívánom tovább fájdítani a szívét, csak annyit, hogy a szokott minőségben szórakoztunk egy jót.:)
(Itt jelezném, akinél volt fotóaparát, dobjon már fel pár képet, köszike...)

Aztán felmerült ott a témaválogatás közben, hogy azt a bizonyos Déli Kaput csináljuk meg mindannyian.
Most, hogy Dituka feltette (az amúgy nekem nagyon tetsző és ötletes) képét, áll még az alku?
Vagy szabad a gazda? Tessenek már valamit mondani ezügyben, mert így nem haladhatunk előre.
Nem beszélve az ott nem lévőkről...

(Nekik dióhéjban : többen akarták egymástól függetlenül a leégett szöuli déli kaput megmintázni, majd kiegyeztek abban, hogy ki melyik állapotot csinálja meg. Időközben felcsillant többünk szeme (talán Ildié szavakba is öntötte), hogy mi lenne, ha egységesen ez volna a téma, ha már ilyen kelendő többeknél. Biztos érdekes kisérlet lenne. És akkor, ott meg is állapodtunk ebben, a nevetekben pedig jól meg is szavaztuk.)

5 megjegyzés:

Elizanikó írta...

Igen, hozom nemsokára a képeket ! Picike türelmet kérek még.

Zelnice írta...

Évi,ez komoly? Mindenki kaput varr? Nem mintha elkezdtem volna még az enyémet, csak nekem ez a kapu-téma annyira nem klappol. Vagy vegyem kihívásnak?

Névtelen írta...

Szerintem nem kéne kötelező legyen, de mi most páran szeretnénk kánont énekelni.

Trudi írta...

Azt hiszem, sajnos lemaradtam sok mindenről, nem voltam net közelben. Ezek szerint Ildinél volt az összejövetel. Nincs még igazán ötletem, hogy mit varrok, a kaput sem tudom, hogy néz ki, de nem szavaznám meg, hogy kötelezően az legyen. Ami kötelező az nekem sajnos nem megy. Határidőben sem vagyok képben, teljesen elmaradtam...

dixike12 írta...

Szerintem sem volt kötelező, csak mi egy pár őrült azt gondoltuk, hogy vicces lenne, ez a különböző állapotu kapu, ami engem illet könnyelmű voltam, hogy én akkor az ép kaput varrom mert lehet hogy kifog rajtam technikailag, de ha már benne voltam megcsinálom. Senkinek ne legyen semmi kötelező, pláne aki már megvarrta. Trudy a határidő most május 31.