2009. június 12., péntek

Mukk

Gondoltam már megmukkanok. Bocsánat mindenkitől és szégyellem is magam, így határidő után mondani: nekem eddig tartott a kultúraquiltek. Nem okoz ez már örömet nekem, egy kicsit besűrűsödtek a dolgaim, egyszerűen ihletem sem volt, illetve volt, aztán jött, hogy a kaput kell megvarrni, aztán mégsem mindenki azt varrta, de nem is ezt mondanám a legfőbb oknak. Egyszerűen tehernek érzem már, ezt az A4-es méretet pedig nem kihívásnak, hanem korlátnak. Természetesen, ha ragaszkodtok hozzá, megvarrom tisztességből, mihelyt a Berninám megszerlődik (napersze ezügyben is nekem kellene tennem, magától nem akar eljutni a varrógép körzeti orvosi rendelőbe), valahogy az egyen Veritassal nem sikerül úgy varrnom, ahogy szerettem volna, egészen addig jó volt rágondolni a létezésére, míg nem kellett élesíteni. Gyorsan megírom, míg működik a net, mert hát az sincs a topon mostanában, szenvedtem is eleget az elektronikus beallásokkal, de remélem ennek is hamarosan vége, szolgáltatót is váltunk, kicsit félek is, hogy ha száguldani fog és tudnék képeket böngészve ihletet merírteni, megbánom majd ezt a visszelépést, de most így érzem, kínlódás, nem öröm. Ne haragudjatok.

Hát azt hiszem olyan lett ez, mint egy sufni. Eredetileg a Bulguska templom akart lenni. Azt hiszem ilyen csúnyát és igénytelent még sose varrtam, pedig küszködtem vele egy csomót.

5 megjegyzés:

Trudi írta...

Sajnálom, ha így döntöttél, annyiban egyetértek Veled, hogy ezek a megkötések nekem is nehezemre esnek - gondolok itt arra, pl., hogy mindenki a kaput varrja meg. Éppen az volt a legszebb benne, hogy különbözőképpen látunk egy országot, mindenkit más ragad meg és azért lesz sokszínű a tabló. A technikát illetően még felvállalható a megkötés.

Névtelen írta...

Lehet, hogy most csak kicsit összecsaptak a fejed felett a hullámok, aztán megtudjuk a következő országot, és másképp gondolod. az a4-gyel se tud mindenki időre elkészülni, akkor gondolod, hogy egy négyzetméteressel el tudna?
Trudi az nem volt megkötés, hogy a déli kapu legyen, csak Ildinál mikor nézegettük a képeket, kiderült, hogy többünknek az a terve, azért csináltuk azt.

Elizanikó írta...

Én is pánikolok minden fordulónál. Talán Marokkónál nem, de a többinél igen.
Koreánál pedig már majdnem bedobtam a törülközőt .
De örülök, hogy nem tettem.
Olyan jókat készítettél eddig, hogy nagyon sajnálom, ha tényleg abbahagyod. Mindig vártam, hogy vajon hogy oldod meg Te, milyen ötelteteid vannak rá.

36évi írta...

Na, csatlakozom az előzőekhez, gondold át újra, pihenj rá a dologra,
szetintem mindenki belemenne, hogy adjunk neked egy országnyi pihenőt.
Hm?

Mártamásé írta...

Nem tudok mit " beszólni". :-(
Már hiányoltalak.