2008. június 3., kedd

Marokkói festőmühely






















Jelentkezem, és adom a magyarázatot is. Köszönöm Ildinek, hogy feltette, a képem, és itt van a menet ahogyan készült. Sok képet megnéztem Marokkóról, soha nem jártam arrafelé,igy csak a képek után tudtam kitalálni valamit, vonzottak a szinek, a kék, sárga, narancs, piros, a sivatag szinei, ahány sivatagi képet néztem, annyiféle sárga, vagy narancs. A festőmühely azért maradt, mert egyrészt ugy gondoltam, hogy itt tudom megcsinálni azt a sokféle szint ami vonzott, másrészt most ilyen festős mániás vagyok. Itt vannak a menetközbeni munkák, most csináltam képeket. A képek sorrenben, anyagválogatás, azután megrajzolás, probléma hogy miből legyenek a festős kádak? anyagból nem volt jó, kézimunkás fonalas megoldás nem jó,tűzéssel? nem jó, végül is véletlen találtam egy darab finom bőrt és abból vágtam ki felragasztottam, és procionnal utólag festettem bele a festéket.Igy alakult, talán jól sikerült, nem tudom.

9 megjegyzés:

dixike12 írta...

Elszurtam, mert masik képet akartam feltenni nagyobb felbontásba de nem tudom hogyan kell törölni és helyette másikat felrakni aki tudja irjon már mert nem találom hol kell javitani köszi

kastanie írta...

ha bejelentkeztél, akkor a bejegyzésed alján látsz egy ceruza rajzot, arra kattintva tudsz belelépni.

Névtelen írta...

az ötlet és a téma is szuper, de a legjobban az utolsó kép tetszett. Hogy más is előszed egy köbméter anyagot amikből csak körömnyi kell. Dehát ezt másképp nem lehet.

dixike12 írta...

Kastani köszi a felvilágositást, de az a kis rajzra kattintok az csak az aktuális megjegyzést távolitja el, én azt szeretném hogy afeltett képem kicsrélem egy másikra egy jobb felbontásura mert kétszer is eltévesztettem, másikra kattintottam a tallozásnál, és csak mikor már a blogon láttam akkor akartam visszavonni és másikat helyette de csak a képet nem tudom visszavonni, az egész bejegyzést lehet törölni és másikat irni, igy van vagy nem???

Zelnice írta...

Nekem úgy sikerült csak megoldanom a hasonló problémát, hogy kimásoltam Wordbe a bejegyzést,töröltem a bejegyzést,új bejegyzésre kattintottam,és csak visszamásoltam mindent, képből meg másikat szúrtam be.

36évi írta...

Dixikém, elképesztő, amit te A4-en produkálsz. Már a címer is kiborított, de ez a falu? Márta nénivel jól ellennétek, amint negyed körömnyi fecniket ragasztgattok körömnyiekre. :)))
Amikor írtad, hogy nagyon a festőudvar hatása alatt vagy, akkor csak hümmögtem, persze, majd leszokik róla. Erre tessék. Hihetetlen. Le a kalappal, gratulálok!

Elizanikó írta...

El sem tudtam képzelni, amikor mondtad, hogy készen vagy. Nagyon jó lett !
Szerintem egy új bejegyzésben is felteheted a nagyobb felbontású képet.

dixike12 írta...

Aniko igen feltehetném de három az szerintem már sok,és kitörölni a kettőt továbbra sem tudom ugyhogy nmajd legközelebb vigyázok, hogy hova kattintok.

dióhéj írta...

ez az egyik kedvencem...de még az is lehet, hogy a kedvencem...szenzációsan jó!