2008. június 1., vasárnap

Piac





Kezdeném azzal, hogy időhiány miatt nem reagáltam a kubai művekre, azt hittem, lesz alkalmam pótolni, de már feladtam :-(( Bocsi!

Marokkó : cirka nyolc csodálatos mozaik kiválasztása és hetekig való pakolgatása után, úgy mint, szabdalás, kicsinyítés, nagyítás, besokalltam és elkezdtem egy "sajátot".
A zsákok ötlete hamarabb megfogant, mint a mozaik, így legelőször azok készültek el. Közben kísérletek folytak a magok rögzítésével kapcsolatban, a Duvilax nevű ragasztó ( bővebben az Index mozaikos topikján) fényesen vizsgázott. Lett volna még egy árus is, de nem akartam újraélni kubai kínjaimat. :-))
A procionos festett anyagaimat használtam, kétoldalas ragasztóval.

A képek helyes sorrendbe rakása pedig a feladvány. :-D

12 megjegyzés:

Elizanikó írta...

Márti ! Ez nagyon ötletes, :o)) !
Ezek a zsákok, ahogy megoldottad !
A kaput is izgalmasan valósítottad meg. Nagyon tetszik!

agibo írta...

Gyönyörű a kapu, nagyon jók a zsákok, de nekem egy kicsit túl "tiszta" a kapu mögötti rész. Nem tudom, ha élőben látnám akkor is lenne-e hiányérzetem.

kastanie írta...

hú, ezek a zsákok!

kastanie írta...

Most, hogy jobban megnézem, a mozaik kirakásod is nagyon szép és ötletes.

Mártamásé írta...

Köszi!

Agibó! Én is gondoltam, hogy kellene még középre valami, de a széle csicsa miatt inkább elvetettem, féltem, hogy elrontás lenne a vége. Pl. egy gusztustalan felhőcske?!

Névtelen írta...

Csak azt a nyuszifülecskét nem értem. A többi nagggggyon ott van.

Polyák Ildikó írta...

Már megint "molyoltál"! A kapu oldala meg a zsákok tényleg tökéletesek - életre kelnek, ahogy pl. a zsákok szája vissza van hajtva. Felhőcske tényleg nem kell, de ha esetleg látszana valami a háttérben. Nem tudom, szerintem ne nyúlj hozzá.

Trudi írta...

Nagy ötlet volt ez a "zsákolás"!

dixike12 írta...

Márti ez nagyon szupi, a mozaikok felrakása!!! azokat egyenként vágtad ki és ragasztottad? és magok vagy mik a zsákban azt miből varázsoltad mert naggggyon jó!!!!

36évi írta...

Na, szivem, te is jól el maciztál ezekkel a vágásokkal, ragasztásokkal. :))) De megérte, zseniális kaput csináltál. A közepébe ne tudnék semmit belelátni, ez megint annak atipikus esete, hogyha valami még kerülne a képre, már csak romlana. Szerintem. :)

Duvilax? Te kis hobbihalmozó! :)))*

dióhéj írta...

hihetetlen jó...a színvilág, az egész...most hogy szójjak be?
:-)

Mártamásé írta...

Köszi , mindenkinek.
A magok árpagyöngy és hajdina. A Duvilaxot kipróbáltam, gyöngyöt is elég stabilan fel lehet ragasztani vele.