2008. január 30., szerda

Ihlet



Akkor kezdjem én? Ez a kép nagyon tetszik nekem. Már napok óta szemezek vele. Thaiföldi ihletadónak szerintem nem is rossz. Most, hogy Ildi feltette a baniafás képet, gondoltam, megmutatom.

Van még más is, de az még csak a fejemben. Ha találok hozzáillő képet, akkor majd azt is felteszem.

6 megjegyzés:

dixike12 írta...

Ezt vagy ilyesmit akarsz csinálni ??? mert akkor kettő lesz

dixike12 írta...

Az előbb lemaradt, hogy nekem korábbról megvolt ez a képem és teljesen odavagyok érte, nagyon tetszik, mikor meglett a téma rögtön erre gondoltam

Polyák Ildikó írta...

Annál izgalmasabb.... Amúgy ez a fa nekem is megvolt régebbről, egy barátom fotózta helyben. És ő is beleszerelmesedett.

kastanie írta...

de jó, hogy ilyen képeket mutogattok, én a tájhoz csupa utazási prospektusszerűt találtam, türkiz tengerpartot pálmafákkal, vízeséseket.

dixike12 írta...

Ildi! Ugye hogy bele lehet esni én is valakitől kaptam régebben ezt a képet és most hogy jött a téma egyből erre gondoltam persze nem egy az egybe hanem variáltam szóval félig meg is van, majd meglátjuk.Ha Agibo is ilyesmit csinálna tényleg izgalmas lenne a két nézőpont.

agibo írta...

Azt nem ígérem, hogy ilyesmit fogok csinálni, mert most jön a képbe az, hogy lehet elképzelni valamit, de nem biztos, hogy megtalálom hozzá a megfelelő technikát. Izgat nagyon, de majd meglátom... Régi szövős tapasztalataimat ha feleleveníteném...