2008. január 16., szerda

Kell hat hét?

Valamiért a megjegyzés rovatba nem tudok írni, de ide igen.
Még mindig a Katafa munkáját várom, most esett le a tantusz, hogy ő Ildi. A nyírfával. Erről az jutott eszembe, hogy keveset markolsz, de azt aztán jó alaposan. Zsuzsuci kis kunyhója akár egy festménynek is szép lenne, de ami a szememben a leg, az B Ildi rénszarvasa, van akkora gondolom mint egy pezsgősdugó, és tökéletesen benne van ennek a böhönce jószágnak az összes esetlen mozgása.
Nagyon tetszik, hogy ahány munka annyiféle elgondolás, technika, és ötlet. Hogy mennyit fogunk tanulni egymástól, az majd akkor fog eldőlni, mikor az utolsó ország lesz, és látni fogjuk, ki mit hogy hasznosított a másik elgondolásából, hogy engedte a saját gondolatait a többiekével megtermékenyíteni.
Biztos hogy kell hat hét? Most nagyon fel vagyunk dobva. Mártanéni

10 megjegyzés:

dióhéj írta...

Tényleg, követeljük, hogy katafa változtassa a nevét katafára...hahhhh!

dióhéj írta...

Aki egyetért vésse ide a nevét :-)

dióhéj írta...

Jaigen és szerintem is elég volna egy hónap, dehát nem akarok én senki idejével játszadozni...szavazzunk erről is :-)
Könyebb is volna megjegyezni, hogy minden hónap tizenötödike a határidő nem?
Na eldugulok, mert kezdek a saját agyamra menni, képzelem akkor a másokét.

Polyák Ildikó írta...

Én vagyok a "szülőanya", és azért gondoltam a hat hétre, mert sajnos sokunknak dolgozni is kell, meg más foltvarrós tervünk is van. Nem szeretném, ha ez az egész amolyan rohanássá fajuljon.

Zsuzsuci írta...

Én ammondó vagyok, hadd menjen ez a projekt az Ildi_Katafa elképzelései szerint, elvégre az ő agyából pattant ki.Örüjjetek, hogy bevett bennünket egyáltalán, nem ám még itt a farok csóvájja a kuttyát!Na.:)

dióhéj írta...

Jóvanna...kérek engedélyt alázatosan meghunyászkodni. Akkora a szám, oszt éjjel dógozok én is, mert egész szombaton varrtam...meg itt lebzselek :-)

Trudi írta...

Mint új, csak halkan szólok, én már közben rájöttem, hogy Ildi = Katafa. Nagyon fel vagyok dobódva, attól, hogy itt lehetek. Mivel még a kezem nem tökéletes, most mindenképpen jó lenne a 6 hét, meg tényleg van más "foltos" tervem is, meg a csoport, na és végül azért csak ott az a fránya munkahely is, amit előbb-utóbb fel kell majd keresnem.

dixike12 írta...

Nekem mindegy maradhat a hat hét de a havi is jó ahogy a többség és főleg Katafa dönt. Igaz én egy henyélő nyugdijas vagyok aki sose ér rá.
mellékesen kérdezem valaki talán tudja hogy ahányszor megjegyzést akarok irni mindig ujból be kell jelentkezni, ez normális vagy valamit nem tudok????

36évi írta...

Én meg aszondanám, hogy maradjon a hat hét. Nem a varrás a sok, mint tudjuk, hanem az ötletelés. Ha meg nem jön ösze elsőre, még mindig van idő másodikat varrni.
Nem akarok panaszkodni, de így sincs idő a dolgaimra, most ezzel meg még az agytérfogatom 92 %-át lefoglalja a Thaiföldre-gondolás.
:) A maradékkal kell valahogy túlélnem a hétköznapokat. :)

Elizanikó írta...

Én 36Évivel teljesen egyetértek, Szerintem is kell a 6 hét.
Katafáról pedig már úgyis tudjuk = Ildi. ( Ha eddig nem is tudta valaki közülünk, most már biztosan felvilágosodott. )