2008. január 17., csütörtök

pótlás



Írok végre néhány szót az én kis mostohagyerekemről :) (kihagyom azt a sok sort amit az elmult 24 órában fogalmaztam, arról, hogy mennyivel jobbak vagytok és én inkább kilépek, etc. Főleg, hogy nagyon izgat a Thaiföld téma, sokkal jobban mint a Finnorszg, talán majd megtáltosodom)
Teljesen sajátfestett anyagokból készült, a farakás egy bronzos shibori, az ég egy kék tálcás, a fák és a szarvas szintén saját festés. Az utolsó pillanatban jövő ihletet ez a kép adta. A farakást kitömtem, a havat pedig vlisből téptem rá, és tűztem le. Sajnos az utllsó tűzést elkapkodtam, nem gondoltam át eléggé és gyakorlatlan is vagyok még a szabad gépi tűzsben. De majd megtanulom és idővel jobb lesz tudom.

Nagyon köszönöm, hoyg itt lehetek, minden erőmmel azon vagyok, hoyg ne futamodjak meg:) Rengeteget tanulok tőletek, remélem ez majd idővel a munkáimban is meglátszik.

4 megjegyzés:

kastanie írta...

Nekem nagyon tetszik az eged, a színe is és a fény rajta. A szarvas színét most már kétszeresen is értem.

(a tudásszintkülönbség miatt ne aggódj, itt vagyok én is)

36évi írta...

De jó, hogy kihagytad azokat a bizonyos mondatokat, jókor jön ez a Thaiföld. :)))

Én szeretem a munkádat és az egyszerűségét is, a fák pl. nagyon ötletesek. De még mindig a házikó a csúcs, látom, a havon igazítottál egy kicsit. Lehet, hogy még tűzni is kéne az égbe, és akkor teljesen meg lennél elégedve. :)

Amúgy mem én is azért szeretem ezt az egészet (az izgalmon kívül), mert írtóra okosodok tőletek.

dixike12 írta...

Eszedbe ne jusson hogy bárki jobb vagy rosszabb és ezért kilépsz, eszedbe ne jusson!!!!!!! Ezt az utóbbit hangsulynak szántam. Mindenki egy egyéniség és és aszerint alakul a munkája. Nagyon jó az hogy ami a fejbe megszületik mindenki azt akarja ábrázolni, hát igazán az még a legnagyobbaknak sem sikerül mindig, és jegyezd meg hogy mindig van jobb, legalábbis mikor az ember megnézi a többit, én is ugy gondolom még most is hogy a többieké mennyivel jobb.De ezért abbahagyni????? Na nem!!!

Polyák Ildikó írta...

Amikor tegnap azt írtam, hogy van köztünk "naív művész", akkor pont rád gondoltam. És - mint tudod - ez egyáltalán nem lekicsinylő jelző. Aranyos a ház meg a szarvas! Amúgy ebben is kompozíciós hibát látok: nagyon "lejt" jobbra. De majd még beszélünk erről!