2008. július 2., szerda

13 napunk van Portugáliára. Mizujs? Máskor ilyenkor már tele voltunk képekkel, most semmi? Nekem - ha halászlé lenne- azt mondanám, hogy az alaplé kész. De valahogy nem tudok úgy lelkesedni, mint más országokért. Tessék már egy kicsit biztatni egymást! Meg engem!

9 megjegyzés:

Mártamásé írta...

Bíztat! Bíztat!

Nekem még az alapléhez való edény sincs meg.

kastanie írta...

Minden fordulóval egyre nehezebb, mert valami újat akarunk, én bármit kigondolok, úgy érzem, hogy akár másik országra is jellemző lehetne.

Elizanikó írta...

Biztatlak benneteket ! Én is csak az alaplénél tartok. Nevezetesen a bornál. Az első gondolatom a Portugál bor volt, azóta is folyton ide kanyarodnak vissza a gondolataim. Lehet hogy azért, mert ezt kellene megvarrnom valahogyan.

Polyák Ildikó írta...

Igen, nehéz, nekem is, hogy ne legyen annyira közhelyes, meg hogy jellemző is legyen. Még alaplé sincs, csak gondolat: a portói, meg a dugó. Keressetek képeket még a Duoro folyó völgyéről: olyan gyönyörű teraszos művelés van ott..

Trudi írta...

Nekem az a bajom, hogy túl sok a téma, kedvenc országom lévén, még mindig nem tudtam választani. (Megint itt vannak a kékek!) Biztatás csak ahhoz kell, hogy végre nekilássak, de ebben a melegben...

36évi írta...

Én már kigondoltam a lé receptjét, de főzni még nem kezdtem neki.
Az is lehet, hogy változik a menükártya, ha ehetetlen a kaja. :) Viszont a hétvégi festettek szerpoehez juthatnak. ;)

dixike12 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
dixike12 írta...

Nálam az a helyzet hogy miután tudtam, hogy ebben a hónapban semmi időm nem lesz sem keresni, sem gondolkodni, mikor Ildi feladta a leckét azon a héten megcsináltam az első gondolatom, hogy jó e vagy sem majd meglátjátok.Mindenkit biztatok 15-ig ugyan nem sok az idő, de sok-sok mindent lehet kitalálni, mindenkinek biztatást jó munkát kivánok.Akinek nincs annak ihletet.

kastanie írta...

Én elkészítettem két változatot, az egyikre még gondolkodom, hogy teszek rá valamit, de azt hiszem, megint túl óvatos voltam, aztán nem tudom, mennyire látszik meg rajta, amit eredetileg akartam.