2008. július 15., kedd

Parafakéreg rakás


Több elképzelésem is volt, aztán győzött a lustaság.Ezt a parafakéreg rakást látva, arra gondoltam, printerrel kinyomtatom a fotót, aztán tűzéssel megbolondítom.Hát, majdnem fordítva lett-hogy ő bolondított meg engem.Kicsit kókadtnak találom a kép színhatását, de elég közel van az eredetihez.Talán, ha a kérgek tűzéséhez teljesen fehér cérnát használtam volna, kontrasztosabb lenne.Mostmár így marad:)

9 megjegyzés:

dixike12 írta...

Zsuzsuci, hát ez nem is tudom engem is majdnem megbolondit, hogyan csináltad a rakást????csak egy darab festett anyag?és tűzéssel csináltad ilyenre? vagy külön külön szóval nagyon klassz.

Névtelen írta...

Nagy ötlet, jó a kivitelezés is, csak úgy látom, a kép a jobb oldalon hamarabb fejeződött be mint kellett volna neki. Szerencsésebb lett volna, ha a hiányzó részt egy kerettel pótolod.A szinekkel semmi baj nincs, hisz itt szinte perzsel a hőség gondolom.

dióhéj írta...

eszméletlen jó, még azt is aránylag igényesen oldottad meg, hogy kisebb lett, olyan szépen belesimul, hogy nem zavaró...

Zsuzsuci írta...

Az az igazság, hogy direkt csináltam ilyen slamposan a kiegészítést, nem csak a jobb oldalon, hanem felül is.Így izgalmasabbnak találom.
Azt hiszem, a fénykép ezt nem jól adja vissza, de az is lehet, hogy igazad van, Márta néni.

Zsuzsuci írta...

Dixike!
Leírtam, hogy ezt mint fényképet találtam a neten, és kinyomtattam anyagra.Vatelineztem, hátlapoztam, tűztem.De vacakoltam eleget a nyomtatással, örültem, hogy ha kicsit hiányosan is, de kinyögte valahogy a printerem.Ezért nem lett a mérete megfelelő.

kastanie írta...

Már megint egy új módszer, keményített anyagra nyomtattad tintasugaras nyomtatóval?

kastanie írta...

Ja, ez a jobb oldali kiegészítés pont olyan, mint ahogy a romokat szokták, hogy jól látsszon, honnan eredet:-)

agibo írta...

Talán ha a kiegészítésnél nem törekedtél volna az eredeti színek visszaadására, hanem mondjuk fekete-fehérrel pótoltad volna, akkor még izgalmasabb lett volna. Vagy ez már túlzás?

Mártamásé írta...

Tetszik, hogy nem hagytad magad az anyagi világ által legyűrni és csak azért is kiegészítés született.